Wat te doen?

Bezienswaardigheden in Hasselt en omgeving.

Provinciaal Domein Bokrijk

Het Provinciaal Domein Bokrijk is overwegend bekend om zijn openluchtmuseum, arboretum en openluchtspeeltuin. Het domein is 550 ha groot en gelegen in Genk.

Provinciaal Domein Bokrijk

Japanse Tuin

De Japanse Tuin in Hasselt is de plek bij uitstek om de Japanse cultuur van dichtbij te ontdekken en beleven. Er zijn tal van evenementen die de Japanse tradities en denkwijzen introduceren. Aan de andere kant, is een Japanse tuin ook een plek om tot bezinning te komen en misschien wat te mediteren.

Japanse Tuin

Kinderboerderij Kiewit

Wie aan Domein Kiewit denkt, denkt zeker aan de kinderboerderij. Het is een ├ęchte belevenis voor je kinderen. In de vijver zwemmen eenden, ganzen en zwanen. In en aan de stallen lopen geiten, konijnen, cavia’s, pauwen en kippen. Op de weiden grazen paarden, ezels en Gallowayrunderen. Boven de tuinen fladderen vlinders, bijen en insecten.

Kinderboerderij Kiewit

Modemuseum Hasselt

Het Modemuseum Hasselt is een museum in het Belgische Hasselt. Het museum opende voor bezoekers in 1989. MMH is een stedelijk museum voor authentieke kledij en accessoires, dat is gehuisvest in een verbouwd klooster aan de Gasthuisstraat in Hasselt.

Modemuseum Hasselt

Kinepolis Hasselt

Zin in een film?

Kinepolis Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Evenementenhal.

Ethias Area Hasselt

Jenevermuseum Hasselt

Het Jenevermuseum Hasselt is een Hasselts museum waar alle facetten van het jeneverstoken belicht worden.

Jenevermuseum Hasselt